Bedrijfsprofiel

 

 

Radstaat Schoonmaakbedrijf is al meer dan 50 jaar een succesvol familiebedrijf. Het bedrijf bestaat al sinds 1962. Het succes danken we aan onze aanpak:

Maatwerk, efficiency, mensgericht ondernemen, klantgericht werken en vanzelfsprekend kwaliteit leveren.

Radstaat is zichtbaar anders.

Schoonmaakbedrijf & Glazenwasser in Wageningen

In vergelijking met andere schoonmaakbedrijven springt Radstaat er al snel uit. Radstaat is zichtbaar anders. Het 1e verschil zit 'm in in onze persoonlijke benadering  die bewust op kennis van zowel mensen als processen . Een zeldzame combinatie in schoonmaakland, die u wellicht kunt bevestigen.

Denken in oplossingen, niet in objecten.

Het 2e opvallende verschil: wij denken in oplossingen, niet in objecten. De indruk die uw gebouw maakt reflecteert de sfeer en cultuur van uw organisatie. Wel of niet schoon raakt daarmee uw status.
Onze klanten zijn ons werk gaan zien al een ondersteunende factor in hun bedrijfsidentiteit.  Daar zijn we natuurlijk heel trots op want wat is mooier dan meer dan tevreden klanten.

Zeer loyaal en servicegericht


Het 3e verschil is: wij niet alleen efficiënt en effectief, maar zeer loyaal en service gericht. Bij Radstaat schoonmaakbedrijf draait alles om de centrale vraag: wat wil u als klant? U staat voorop! En dus niet een of ander standaard schoonmaakprogramma. In overleg met u maken een passend schoonmaakprogramma voor zowel de glasbewassing alsmede de schoonmaakonderhoud.

Ooit zijn we begonnen vanuit passie voor het vak en die gedrevenheid is, mede dankzij onze tevreden klanten, alleen maar toegenomen.

Al ons personeel is vakbekwaam opgeleid. Daardoor kunnen wij professionals inzetten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.