Bouwoplevering

 

 

Wanneer een eigenaar na de bouw of renovatie van zijn pand dit werkelijk wil betrekken wil; dient het goed schoongemaakt te worden.

Radstaat is zichtbaar anders.


Radstaat Schoonmaakbedrijf kan ervoor zorgen dat dit grondig gebeurd.

Dakgoten

   

Vervuilde dakgoten geven problemen.

Niets iets waar u waarschijnlijk bij stil staat maar een vervuilde dakgoot kan grote problemen geven. Als het regenwater ook wel hemelwater genoemd, niet goed afgevoerd kan worden dan ontstaan vaak lekkages en andere problemen met alle consequenties en schade van dien.

 Radstaat is zichtbaar anders.

Gevelreiniging

 

 

Hebben de muren van uw huis of bedrijfspand een schoonmaakbeurt nodig? Dat bij ons al vanaf €4,50 per m2.

Radstaat is zichtbaar anders.

Glasbewassing Particulieren

 

De glazenwasser is in het straatbeeld een bekende verschijning. Vaak zien we hen aan de slag met een ladder voor het bewassen van een particuliere woning. Radstaat Schoonmaakbedrijf doet ook aan particulier glasbewassing, zowel boven als beneden.

Radstaat is zichtbaar anders.

Glasbewassing Zakelijk

 

Glasbewassing is een van de diensten die Radstaat Schoonmaakbedrijf bedrijven kan bieden. Het wassen van de ramen aan de buitenzijde houdt niet alleen het raamwerk in, tevens worden ook uw kozijnen afgenomen, zodat uw houtwerk er optimaal uit blijft zien.

Radstaat is zichtbaar anders.

Periodiek onderhoud

 

Interieur reinigen

Een frisse schone omgeving waarin uw medewerkers en relaties zich prettig voelen ?

Schoonmaakbedrijf Radstaat zorgt hiervoor. In overleg met u stellen wij een schoonmaakprogramma op. Deze heldere afspraken evalueren wij regelmatig met u zodat onze schone kwaliteit een zekerheid blijft.

Radstaat is zichtbaar anders.

Reiniging Zonnepanelen

  Veel mensen denken dat hun zonnepanelen volledig worden schoongespoeld door een flinke regenbui. Stof, vogelpoep en ander vuil blijven echter achter, waardoor het rendement snel achteruit gaat. Laat je zonnepanelen daarom regelmatig schoonmaken.

Radstaat is zichtbaar anders.

Spinbestrijding

 

 Spinnenwebben verwijderen is een lastige klus. Wij hebben daarom gezocht naar een goede methode om dit te doen. Uiteindelijk is gebleken dat voorkomen beter is dan genezen Wij beschikken over een assortiment middelen, welke in combinatie met onze inzet de spinnenwebben effectief bestrijden.

Radstaat is zichtbaar anders.


Radstaat schoonmaakbedrijf kan u garanderen dat uw woning of bedrijfspand in 6 maanden spinvrij is.

Vloeronderhoud

 

Ook op het gebied van vloeronderhoud zijn wij een goede keuze. Kennis van zaken zorgen ervoor dat wij voor ieder bedrijf een betrouwbare keuze zijn.

Radstaat is zichtbaar anders.